Državljanin Turske vozio kroz Hrvatsku 235 km/h
Ilustracija

Platio kaznu od 665 eura

Državljanin Turske vozio kroz Hrvatsku 235 km/h

Čak 235 kilometara na sat u četvrtak je autoputem A3, Bregana - Zagreb - Lipovac, "audijem" njemačkih registarskih tablica vozio turski državljanin, zbog čega je prekršajno kažnjen, saopštila je sisačko-moslavačka policija.

Turski državljanin vozio je autoputem A3 iz smjera Zagreba, a oko 12.30 sati na ga je na području Sisačko-moslavačke županije zaustavila policijska patrola, prenosi Hina.

Zbog počinjenog prekršaja prekoračenja najveće dopuštene brzine, 28-godišnjem vozaču izdat je obavezni prekršajni nalog i izrečena novčana kazna od 5.000 kuna (665 eura).

Takođe mu je izrečena mjera zabrane upravljanja motornim vozilima "B" kategorije na području Hrvatske u trajanju od mjesec dana, naveli su iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.