Karadžić: Netačno je da neću nikada više snimati u CG, radiću barem do novembra
Mima Karadžić

Karadžić: Netačno je da neću nikada više snimati u CG, radiću barem do novembra

Glumac Milutin Mima Karadžić je neraskidivo povezan sa rodnim kršem i priobaljem, ovjekovječenim u serijama “Biser Bojane” i “Budva na pjenu od mora”, u kojima je igrao vodeće uloge, Nikole Popovića i Save Bačića.

Pojedini mediji prenijeli su da Karadžić više neće snimati u Crnoj Gori, ali istina je, kako je izjavio za “Novosti”, nešto drugačija.

“Snimam non-stop i radiću barem do novembra. Potpuno je netačno da neću nikada više snimati u Crnoj Gori. Ako napišete takvo nešto, to se odmah odnosi na politiku. Nisam političar, samo sam glumac”, istakao je Karadžić.

Kako je kazao, serije poput “Budve na pjenu od mora”, “Gorčila” i “Bisera Bojane” emitovane su, a prikazuju se i dalje u cijelom regionu od Makedonije do Slovenije.

"Repriziraju ih po nekoliko puta, jer su veoma popularne", naveo je Karadžić.

Karadžić je naglasio da te serije jedino nisu prošle u Crnoj Gori, zato što određene institucije i televizije, jednostavno, nisu zainteresovane.

"Niti ima njihovog zanimanja, niti ima bilo kakve varijante da se nastavi snimanje, bilo kojeg od tih ostvarenja", kazao je on.

Ne moramo mi, kako on kaže, daj Bože, neka nastavi neko drugi i mlađi. Ima Cetinjska akademija, pa neka je iskoriste kako valja i kako dolikuje.

"Da li će zbog izostanka podrške Crne Gore, zaista, biti stavljena tačka na nastavke “Budve” i “Bisera ostaje da se vidi", zaključuje Karadžić za "Novosti".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.