Srđan Đoković: Dimitrov nanio veliku štetu nama, Srbiji i Hrvatskoj, nikome nije dobro
Novak i Srđan Đoković

Srđan Đoković: Dimitrov nanio veliku štetu nama, Srbiji i Hrvatskoj, nikome nije dobro

Na kraju svih dešavanja vezanih za prisustvo virusa korona tokom “Adrija tura” oglasio se i Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića koji je i sam pozitivan na pomenuti virus.

On smatra da je bugarski teniser i prijatelj njegovog sina Grigori Dimitrov, svojim ponašanjem, nanio veliku štetu nama kao porodici, ali i Srbiji i Hrvatskoj.

"Zašto se sve dogodilo? Zato što je čovjek vjerovatno došao bolestan, ko zna odakle. Nije se tu testirao, testirao se na nekom drugom mjestu... Mislim da to nije u redu. Dobro, šta da se radi... Nanio je veliku štetu i Hrvatskoj i nama kao porodici i Srbiji",rekao je za RTL Srđan Đoković.

Srđan Đoković je istakao da senjegov najstariji sin fizički osjeća dobro, ali psihički baš i ne.

"Nikome nije dobro, pa ni njemu. Nikome nije dobro zbog ove situacije. Naravno da se ne ojseća dobro, ali šta ćete, situacija je takva kakva jeste. Iz ovoga moramo da izađemo jači, da shvatimo da ovo mora da prođe, da se na neki način svi zaštitimo", otkrio je Srđan Đoković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.