Još jedna žrtva koronavirusa na Kosovu
Ilustracija

19 novooboljelih

Još jedna žrtva koronavirusa na Kosovu

Još jedna osoba je preminula uslijed posledica koronavirusa na Kosovu, čime je broj preminulih porastao na pet. Potvrđeno je još 19 novih pozitivnih slučajeva, najnoviji su podaci kosovskog Nacionalnog instituta za javno zdravlje, prenosi Kossev.

Pozitivni slučajevi su slučajevi kontakta, njih sedam je iz Smrekovnice u opštini Vučitrn, tri je sa prebivalištem u Prištini, dok su ostali slučajevi iz opština Mališevo, Uroševac, Klina, Đakovica, Gnjilane, Kamenica i Vučitrn, navodi KoSSev.

Iz ovog Instituta su saopštili da je u utorak i izliječeno šest pacijenata, a da je do sada ukupno izliječeno 30.

Od 8. februara do 7. aprila testirano je ukupno 2.352 sumnjivih uzoraka od kojih je pozitivno ukupno 184 dok je zabilježeno i pet smrtnih slučajeva.

Do sada je pod nadzorom 3.589 osoba, navode iz ovog Instituta.    

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.