Ovog vikenda u Delti manifestacija Čokolada & Vino
Foto: Ilustracija

Najraznovrsnija ponuda do sada

Ovog vikenda u Delti manifestacija Čokolada & Vino

Vikend koji je pred nama biće pravi praznik za hedoniste. U centralnom atrijumu podgoričkog šoping mola Delta City agencija Memento marketing i komunikacije organizovaće šesto izdanje manifestacije Čokolada i vino, saopšteno je iz te agencije.

Pod sloganom „Univerzum uživanja“ posjetiocima će se predstaviti proizvođači i distributeri čokolade, čokoladnih proizvoda, peciva i delikatesa kao i vinarije sa područja Crmnice, Berii Zetske ravnice.

Kako organizatori navode, ova veoma popularna manifestacija "pružiće ljubiteljima čokoladnih proizvoda i vina novu priliku da isprobaju dobro poznate, ali i neke sasvim nove ukuse i da uživaju u uparivanju čokolade i vina. Posjetioci će uživati u predstavljanju vrhunskih crnogorskih vina, voćnih likera i vina, pralina izađenih od belgijske, švajcarske i italijanske čokolade, sitnih i komadnih kolača izrađenih po domaćoj recepturi, torti, peciva punjenih čokoladom i delikatesa vrhunskih poslastičara."

„Moramo da se pohvalimo da smo ove godine uspjeli da okupimo najraznovrsnije ponuđače do sada pa posjetiocima možemo da obećamo vrlo raznovrsnu i bogatu ponudu”, kazala je Danijela Knežević iz agencije Memento.

Posjetioci manifestacije Čokolada i vino su navikli i na bogat prateći program.

„U programskom dijelu manifestacije smo takođe ove godine otišli korak dalje. U subotu, od 13 sati, naša gošća će biti Milica Bušković, kuvarica restorana „13. Jul“ Plantaže. Ona će posjetiocima održati degustacionu prezentaciju pod nazivom „Čokolada i vino u vrhunskom kulinarstvu“. Vjerujem da će posjetioce obradovati i informacija da ćemo jedan od omiljenih sadržaja, nagradno prepoznavanje vina, organizovati oba dana. U subotu, od 18 sati, učesnici ove nagradne igre će imati zadatak da sa povezom na očima prepoznaju Skaramuča vina, koja će nam obezbijediti kompanija NTC. Od 19 sati gost manifestacije će biti Bojan Bracanović, somelijer iz kompanije 13. jul Plantaže. On će posjetiocima predstaviti pjenušava vina, polu-suvi Vali Val Rose, kao i Vladiku i prirodno slatko vino Medun i govoriti o njihovom uparivanju sa čokoladom”, objašnjava Knežević.

"I drugi dan manifestacije obilježiće zanimljivi prateći sadržaji. Još jedna nagradna igra, prepoznavanje Korni čokoladnih pralina, na programu je od 12 sati i 30 minuta, a od 17 sati gošća manifestacije će biti dekoraterka torti Branka Vukčević koja će održati radionicu „Sugar art“ u okviru koje će zainteresovani posjetioci imati priliku da nauče kako se izrađuju dekorativni elementi za torte. Od 19 sati na programu je drugi dio nagradnog prepoznavanja vina, u okviru kojeg će zadatak biti da se prepoznaju crnogorska vina vinarija Kopitović, Ćetković, Vukićević i Aleksandar. Program će biti svečano zatvoren nastupom plesnog kluba Sonrisa Podgorica i izvlačenjem dobitnika nagradne igre za posjetioce", saopštili su organizatori.

Na šestom izdanju manifestacije Čokolada i vino učestvuju: Korni čokolada i praline, Le Petit Macaron, Pekara Domestico, MFC butik kolača, Donut Time, Primero, Adoré čokolade, Lindt i Merci, Čokoladice Julius, Vinarija Kopitović, Vinarija Ćetković, Vinarija Vukićević, Voćni likeri i vina Ivanović i Vinarija Aleksandar.

Radno vrijeme manifestacije je od 10 do 22 sata, oba dana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.