Prvo skočio sa mosta, a potom ga nagog našli između zgrada: Bio zaglavljen punih 12 sati (FOTO)
Foto: Novosti

Srbija

Prvo skočio sa mosta, a potom ga nagog našli između zgrada: Bio zaglavljen punih 12 sati (FOTO)

Muškarac iz okoline Kraljeva prvo je skočio s mosta u rijeku kod Topole i vatrogasci ga spasli, a potom im priredio novi šok. Bio je nag u prostoru širokom svega 20 centimetara.

Sredovječni muškarac iz jednog mjesta kod Kraljeva skočio je prije dva dana s mosta u rijeku u selu Božurnja kod Topole i vatrogasci su ga spasili. E, onda se isti taj čovjek u ponedjeljak zaglavio, samo on zna kako, između dvije zgrade u Kragujevcu, i ostao tu zarobljen punih 12 sati, dok mu vatrogasne ekipe ponovo nijesu priskočile u pomoć i sve riješile za 40 minuta.

U oba slučaja prošao je bez ozbiljnijih posljedica.

Prema riječima Nenada Miloševića, komandanta vatrogasno-spasilačke brigade u Kragujevcu, dojava o muškarcu koji se nag zaglavio u prostoru širine 20 centimetara, između dva zida, stigla je oko 10 sati.

kragujevacprolaz3620x0

Foto: Novosti

"Ekipa je izašla na teren i u roku od 40 minuta riješila problem", kaže Milosavljević.

"Spasioci su morali da razbiju zid na jednom objektu kako bi uspješno izvukli čovjeka. Zahvat je bio složen, jer smo morali da vodimo računa o elektroinstalacijama, ali i da ga ne povrijedimo. Koristili smo opremu za spasavanje iz ruševina. Naknadno smo saznali da je tu proveo više od 12 sati".

Na mjestu događaja je bila i ekipa Hitne pomoći. Poslije uspješne intervencije, taj čovjek, najverovatnije s psihičkim smetnjama, primio je infuziju, a zatim je prebačen na liječenje u Klinički centar. Sa se uspješno oporavlja, prenose Novosti.

Komšije o ovom nemilom događaju ne žele da pričaju javno. Jedna žena je rekla da niko dugo nije htio da prijavi slučaj, da ne bi bio umiješan u nečije porodične probleme. Svi su pomislili da je ovaj nesrećni čovjek, bježeći od nečijeg supruga, nag skočio sa jedne od obližnjih terasa i tu našao skrovište.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.