Đoković započeo 424. nedjelju vladavine
NOVAK ĐOKOVIĆ/ EPA-EFE-SEBASTIEN NOGIER

Đoković započeo 424. nedjelju vladavine

Iako je propustio masters u Madridu, najbolji teniser svijeta Novak Đoković danas je započeo 424. nedjelju na vrhu ATP liste.

Novak na prvom mjestu ima 9.990 bodova, dok je Janik Siner drugi sa 8.860.

Srpski as će prvi na ATP listi bar do 10. juna s obzirom na to da Siner usled povrede kuka neće nastupiti na mastersu u Rimu, pa to znači da matematički niko neće moći da pretekne Novaka sve do tada.

Odustajanjem Italijana, Đoković je obezbijedio boravak na samom vrhu svjetskog tenisa ukupno 428. nedelja.

Karlos Alkaras je u padu i španski teniser na trećem mjestu ima 7.345 bodova. Danil Medvedev je ostao četvrti sa 7.195 bodova, a Aleksander Zverev na petom mjestu sa 5.435, dok je šampion Mastersa u Madridu, Andrej Rubljov, napredovao za dvije pozicije i sada je šesti sa 4.740 bodova. Top 10 kompletiraju Kasper Rud, Stefanos Cisipas, Hubert Hurkač i Grigor Dimitrov.

Izvor Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.