Užas u Kraljevu: U stanu zatečena mrtva beba
Ilustracija

Užas u Kraljevu: U stanu zatečena mrtva beba

Beba stara oko mjesec dana preminula je u noći između subote i nedjelje u Kraljevu, u stambenoj zgradi u Ulici Dragoslava Bogavca broj 27.

Prema nezvaničnim informacijama, majka ju je podojila u nedjelju ujutru oko 3 sata i sa bebom je tada sve bilo u redu. Kada je, međutim, u 8 sati ponovo otišla da je obiđe, primijetila je da ne daje znake života.

Hitna pomoć je ubrzo stigla i prevezla bebu u opštu bolnicu “Studenica” gdje su ljekari samo mogli da konstatuju smrt djeteta.

Komšije iz zgrade, i same užasnute tragedijom koja je zadesila porodicu, nisu bile raspoložene za razgovor sa novinarima.

- Nemam komentar. Koliko je meni poznato majka koja se nedavno porodila dobro je brinula o bebi. Ovo što se dogodilo je više nego strašno - kratko je za Kurir rekla jedna komšinica.

Policija je obavila uviđaj i do sada niko nije priveden.

Poslije detaljnije istrage Više javno tužilaštvo odlučiće da li će protiv roditelja podnijeti krivičnu prijavu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.