Air Montenegro otkazuje letove iz Podgorice za Minhen

Air Montenegro otkazuje letove iz Podgorice za Minhen

Uslijed geopolitičkih prilika koje onemogućavaju obavljanje letova na liniji Podogorica - Tel Aviv, nacionalni avioprevoznik će tokom ljetnje sezone saobraćaj obavljati na četiri aviona. Uzimajući navedeno u obzir, Air Montenegro je pristupio optimizaciji reda letenja za ljetnju sezonu i donio odluku o otkazivanju letova na liniji Podgorica – Minhen, saopšteno je iz nacionalne avio kompanije.

Kompanija će tokom ljeta iz Podgorice letjeti ka Beogradu, Bratislavi, Cirihu, Kopenhagen, Frankfurtu, Istanbulu, Ljubljani, Lionu, Nantu, Ostravi, Parizu i Rimu, dok će se redovan saobraćaj iz Tivta obavljati ka sledećim destinacijama: Bakuu, Beogradu, Brnu, Istanbulu, Izmiru, Ljubljani i Pragu.

„Kao odgovorna kompanija kojoj su potrebe putnika i tražnja tržišta prioritet, i koja u ovakvim i sličnim situacijama uvijek postupa nakon sprovođenja detaljnih analiza, koristimo priliku da se izvinimo našim cijenjenim putnicima”, saopštavaju iz Air Montenegra. Želimo da iskoristimo priliku i podsjetimo da će kompanija prema Njemačkoj saobraćati na liniji Podgorica-Frankfurt, tri puta sedmično, svakog ponedjeljka, četvrtka i nedjelje, uz obavljanje čarter letova prema njemačkom tržištu“, saopšteno je iz Air Montenegro. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.