Neko od NjIH će predstavljati CG na Eurosongu
Ilustracija

Izabrani učesnici Montevizije

Neko od NjIH će predstavljati CG na Eurosongu

Lorena Janković, Nina Petković, Katarina Bogićević, Ivana Popović Martinović i Vanja Radovanović predstaviće se 17. Februara na večeri Montevizije, kada će biti izabran predstavnik Crne Gore na Eurosongu koji će se ove godine održati u Lisabonu.

Kompozicije "Dušu mi daj" Mirsada Serhatlića, numeru "Dišem" Majkla Džejmsa Dauna, pjesma "Neželjena" Aleksandre Milutinović, kao i ostvarenja "Poljupci" Slavka Milovanovića i "Inje" Vanje Radovanovića, ostavile su najbolji utisak na petočlani stručni muzički žiri.

Gledaoci će imati priliku da slanjem poruka izaberu predstavnika Crne Gore.

Selekcionu komisiju sačinjavali su predsjednik Dejan Božović, i članovi Ismeta Dervoz i Kornelije Kovač, te muzički urednici Radija i Televizije Crne Gore Vladimir Maraš i Slaven Knezović.

Podsjetimo, za učešće na Monteviziji je stigla 31 prijava.

Rtcg

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.