Vanja Radovanović sa pjesmom
Vanja Radovanović

Vanja Radovanović sa pjesmom "Inje" predstavlja Crnu Goru na Eurosongu

Vanja Radovanović sa pjesmom "Inje" predstavljaće Crnu Goru na Eurosongu u Lisabonu, odlučeno je glasovima gledalaca na Monteviziji u organizaciji Radio-televizije Crne Gore.

Katarina Bogojević, Lorena Janković i Vanja Radovanović glasovima publike prošli su u drugi krug, a onda je Vanja pobijedio.

Prva je nastupila Nina Petković sa pjesmom "Dišem", do je druga na scenu izašao Vanja Radovanović i otpjevao numeru "Inje".

Pozicija tri rezervisana je bila za pjesmu "Poljupci" i Ivanu Popović Martinović, četvrta je pjevala Katarina Bogojević i to numeru "Neželjena", dok je veče zatvorila Lorena Janković sa pjesmom "Dušu mi daj".

U revijalnom dijeli nastupio je Nenad Knežević Knez koji je 2015. predstavljao Crnu Goru na Eurosongu, naš prošlogodišnji predstavnik Slavko Kalezić i Eugen Bušpepa koji će predstavljati Albaniju u Lisabonu.

Inače, kompletan prilog od SMS poruka biće opredijeljen u humanitarne svrhe - porodici Veselina i Gorice Bućković iz sela Dupsiće kod Berana.

Eurosong u Lisabonu održaće se od 8. do 12. maja.

Crna Gora će nastupiti druge polufinalne večeri, 10. maja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.