Dragan Labudović nosilac liste URA u Beranama
Foto: URA

Dragan Labudović nosilac liste URA u Beranama

Nosilac liste URA-e u Beranama biće Dragan Labudović, odlučeno je na sinoćnem sastanku opštinskog odbora ove partije.

“Na sinoćnjem sastanku OO URA Berane, kojem su prisustvovali predsjednik GP URA Dritan Abazović, politički direktor Rade Milošević i izvršni direktor Zoran Mikić, donijeta je odluka da URA nastupi samostalno na predstojećim lokalnim izborima u toj opštini. Odbor je jednoglasno podržao doktora Dragana Labudovića, uglednog urologa Opšte bolnice u Beranama, za nosioca izborne liste”, saopštili su iz URA-e.

Kako naglašavaju, Labudović se zahvalio na ukazanom povjerenju kazavši da je čast i privilegija biti na čelu liste URA Berane. On je naglasio da je ubijeđen da će URA biti najprijatnije iznenađenje predstojećih izbora.

Labudović je istakao da je URA partija budućnosti koja će kroz svoj program reformi obezbijediti bolji kvalitet života i jednake šanse za sve građane.

“Dragan Labudović je rođen 1954. godine. Osnovnu školu i gimnaziju završio je u Beranama.  Studije medicine završio je na Medicinskom fakultetu u Kijevu (Ukrajina – SSSR), kao i specijalizaciju iz oblasti urologije. Od 1979. godine radi kao ljekar u Opštoj bolnici Berane gdje je i sada zaposlen kao specijalista urolog. Bio je odbornik u SO Berane, dugogodišnji načelnik Hirurškog odeljenja sa ortopedijom i urologijom u Opštoj bolnici Berane i predsjednik Borda direktora beranske bolnice. Učestvovao je u projektima evropske saradnje i razmjene studenata kao mentor studentima Medicinskog fakulteta Ruske federacije (2012-2017). Član je urološke sekcije Crne Gore i član evropskog i svjetskog udruženja urologa. Za zasluge iz oblasti medicinske struke dobitnik je nagrade ’21. jul’ Opštine Berane”, navode iz ove partije.

Na sastanku je, kako zaključuju, konstatovano da su ispunjeni svi tehnički preduslovi za predaju liste i iskazano zadovoljstvo podrškom koju građani Berana pružaju pokretu URA.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.