URA: Berane će kazniti one koji pobjeđuju dok građani gube i biće grad za sve
Dragan Labudović

URA: Berane će kazniti one koji pobjeđuju dok građani gube i biće grad za sve

Vrijeme je da građani Berana kazne one koji gotovo da nema dana a ne proizvedu novu aferu, za koje se veže više negativnih konotacija nego li dobrih a nakon čega nas čeka veliki zajednički posao a to je da Beranama vratimo stari sjaj – da učinimo da Berane bude grad za sve, istakao je nosillac liste URA u Beranama dr Dragan Labudović.

On je pozvao svoje sugrađane da u nedjelju misle dobro svome gradu i svoj glas daju poštenim časnim i stručnim ljudima sa beranske liste Građanskog pokreta URA.

“URA ima ljude koji su spremni da znanje i energiju ulože u razvoj grada, koji žele da se bave konkretnim i evidentnim problemima sa kojima se građani svakodnevno suočavaju i poboljšaju uslove života u gradu”, istakao je on.

Kaže da DPS nipošto ne smije povratiti vlast u tome gradu jer su pokazali dobro svoje umijeće i koliko su spremni da rade u interesu građana.

“Oni su spremni da rade isključivo u korist svoga džepa, pljačkajuči i rasprodavajući imovinu koju su sticale generacije, a novac od najugroženijih strpaju u svoj džep. Trenutnoj opozicionoj vlasti u gradu potrebno je kadrovsko osvježenje i novi politički činilac koji će ispuniti obećanja i očekivanja građana i zaustaviti partijsko zapošljavanje”, naglasio je Labudović.

Nosilac liste beranskog pokreta URA dodaje i da su u kampanji isticali  program razvoja grada i predstavili rješenja za sve gradske probleme, da su vodili pozitivnu kampanju i donijeli novu vrijednost u političkoj kulturi i dijalogu.

“Zato je dragi sugrađani pred vama laka odluka u nedjelju. Svojim imenom i životom koji sam vezao za Berane biću garant da Berane mora postati evropski i ekonomsko razvijeni grad – grad za sve moje sugrađane”, zaključio je Labudović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.