URA će biti dio nove opozicione vlasti u Beranama
Dragan Labudović

Labudović uvjeren

URA će biti dio nove opozicione vlasti u Beranama

URA će biti dio nove opozicione vlasti u Beranama o čemu govore povratne informacije od građana od kojih u narednom periodu očekujemo još veću podršku za naš program i plan razvoja grada, saopštio je danas nosilac liste Građanskog pokreta URA u tom gradu, dr Dragan Labudović.

„Krajnje je vrijeme da naš grad krene sa napretkom i razvojem a osnovni preudslov toga jeste da imamo sposobnu i poštenu vlast. Potrebne su nam hitne reforme, snažan zaokret i odgovorno raspolaganje novcem. Mi smo spremni da svoje znanje i energiju posvetimo oporavku našeg grada. Imamo superioran izborni program u kome postoje jasni planovi i mjere za sanaciju i razvoj Berana. Građanski pokret URA predstavljaju stručni i obrazovani ljudi, potpomognuti mladim snagama koji imaju nove ideje, okrenuti su razvojnim projektima sa ciljem da se zaustavi propadanje i nestajanje našeg grada”, ističe Labudović. 

On dalje navodi da je URA garant ostvarenja reformskog programa i da će biti ključan faktor u formiranju nove opozicione vlasti.

„ Mi ćemo dati snažan doprinos u radu nove vlasti u Beranama, kojoj je potrebno kadrovsko i stručno osvježenje. Građanski pokret URA neće ni na koji način sarađivati sa DPS-om koji snosi najveću odgovronost za poharu i uništavanje kako naših Berana tako i Crne Gore.  Učinićemo sve da DPS u Beranama ne povrati vlast u svoje ruke“, naglasio je Labudović.

On kaže da su povratne nformacije koje URA dobija sa terena, nakon završenog prvog kruga kampanje od vrata do vrata, vrlo ohrabrujuće i govore da će oni sigurno biti dio nove opozicione vlasti. 

„Počevši od 5. februara, nova vlast mora raditi odgovorno, transparentno, vrijedno i pošteno zarad boljitka svih Beranki i Beranaca. Opština mora postati efikasan servis koji će raditi u interesu svih građana. Ne smije biti privilegovanih već Berane mora postati grad za sve!“, zaključuje Labudović.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.