Berane: Požar u Zgradi solidarnosti, oštećen jedan stan
Foto: RTCG

Berane: Požar u Zgradi solidarnosti, oštećen jedan stan

Brzom intervencijom vatrogasaca ugašen je požar u potkrovlju Zgrade solidarnosti u Beranama, koji je prijetio da ugrozi veći broj stanova.

Požar se dogodio oko 13.45 sati i prema riječima komandira Službe zaštite i spašavanja Milosava Koraća, vatra je krenula od dimnjaka.

“Ustanovljeno je i da su vatrom zahvaćeni ventilacioni otvori kroz koje su sprovedeni i dimnjaci”, kazao je Korać.

On je rekao da su sedam vatrogasaca sa tri vozila uspjeli da zaustave širenje vatre na ovoj visespratnici.

“Na lice mjesta osim naših spasilaca, bila je i policija kao i vještaci za požare”, kazao je Korać.

On je dodao da zgrada zbog nadogradnje potkrovlja nema izlaza na tavan, tako da je znatno oštećen jedan stan iznad zapaljenog dimnjaka i ventilacionih cijevi, gdje je morao da se probija plafon da bi se izašlo prema krovu i intervenisalo.

Zgrada solidarnosti je među većim u Beranama i riječ je o novogradnji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.