Borovinić Bojović: Na čelo Vlade Srbije došao čovjek porijeklom iz naših krajeva
Jelena Borovinić Bojović

Čestitala Vučeviću na preuzimanju nove funkcije

Borovinić Bojović: Na čelo Vlade Srbije došao čovjek porijeklom iz naših krajeva

Predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović čestitala je Milošu Vučeviću izbor na funkciju predsjednika Vlade Srbije.

“Čestitka novoizabranom predsjedniku Vlade Republike Srbije, g-dinu Milošu Vučeviću Zadovoljstvo mi je da Vam u ime Skupštine Glavnog grada Podgorice i u svoje lično ime uputim najsrdačnije čestitke povodom izbora za predsjednika Vlade Republike Srbije. Imajući u vidu Vaš dosadašnji rad na važnim državnim pozicijama, sigurna sam da ćete i na funkciji premijera mudro voditi državne poslove u korist svih građana Srbije, kao i da ćete biti posvećeni razvijanju najboljih mogućih odnosa između naše dvije države”, napisala je Borovinić Bojović u objavi na mreži X.

Nama u Crnoj Gori je, prema njenim riječima, “posebno drago što je na čelo Vlade Srbije došao čovjek porijeklom iz naših krajeva”.

“I to baš iz Kuča, kao teritorije Glavnog grada Podgorice. Želim da Vas uvjerim da ćete u Podgorici u svakom trenutku moći da nađete prijatelje i saradnike spremne da zajedno sa Vama rade za dobrobit građana i građanki Crne Gore i Srbije, kao i cijelog regiona”, stoji u objavi Borovinić Bojović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.