Šta kad vas uhvati tokom masturbacije?
Foto: Shutterstock

Spasite se u posljednjem trenutku

Šta kad vas uhvati tokom masturbacije?

Vaša djevojka je poranila i zatekla vas kako uživate u "samoljubavi"? Pa, sigurno možete da se izvučete s nečim boljim od "Češao sam se"!

Studije otkrivaju da masturbiranje poboljšava raspoloženje, omogućava vam da potrajete duže u krevetu, a čak smanjuje rizik od raka prostate.

Međutim, nijedno od ovih saznanja neće vam pomoći da se spasite blama ili neprijatne situacije kada vas partnerka zatekne u ovoj nezgodnoj situaciji.

Šta da radite? Ovo su neki od najboljih načina da malo olabavite zategnuti trenutak jezive tišine koji kao da traje beskrajno.

"BILO MI JE DOSADNO, PA SAM HTIO MALO DA SE ZABAVIM"

Znamo da ova fraza zvuči otrcano. "Međutim, vaša partnerka će najvJerovatnije prevrnuti očima i nasmIjati se što će neutralizovati nezgodnost situacije", kaže seksolog Ejmi Levin.

"NISAM ŽELiO DA ME ODBIJEŠ AKO BUDEM HTIO SEKS, PA SAM PREUZEO STVARI U SVOJE RUKE"

Ovo je perfektan izgovor, jer često dolazi do neslaganja u libidu, a parovi nemaju uvijek hrabrosti da razgovaraju o svojim seksualnim problemima. Međutim, ako vas uhvati kako se igrate sa svojim drugarom, ovo je super izgovor koji će vas izvući iz situacije. 

"Možda će ovo shvatiti lično i postati samosvjesna vaše situacije, što će vas oboje ohrabriti na konstruktivnu diskusiju", kaže Levin.

"MORAO SAM DA SE OSLOBODIM STRESA. BRZO!"

Ovaj izgovor funkcioniše samo zbog nauke. Masturbiranje oslabađa neurehemikalije poput dopamina i oksitocina, koji podižu vašu energiju, poboljšavaju satisfakciju i aktivaraju cenatar za nagradu u vašem mozgu.

"Dopašće joj se što ste preuzeli odgovornost za svoje uživanje kada ste željeli instant zadovoljstvo", kaže Levin.

"VOLIM SEKS SA TOBOM, ALI JE PONEKAD I OVO DOBRO"

Time što ste odmah naglasili žudnju za partnerkom i time odagnali svaku sumnju da vas ona ne zadovoljava, pa da morate da masturbirate. Ona će razumjeti da je u pitanju drugačije ispoljavanje seksualnosti, a ne da je jedan vid seksa bolji od drugog.

"ĆAO! HOĆEŠ DA MI SE PRIDRUŽIŠ?"

"Na ovaj način ćete joj pokazati da se osjećate samouvjereno u onome što radite i da ste da ste osnaženi i ohrabreni da se pobrinete za svoje želje i zadovoljstvo", kaže Levin.

Menshealth.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.