Ove 4 poze u seksu garantuju vrhunac za tren
Foto: Thinkstock

Instant orgazam

Ove 4 poze u seksu garantuju vrhunac za tren

Ako vam je seks u posljednje vrijeme loš, ne očajavajte, jer će ove poze definitivno začiniti vaš seksualni život.

Treba joj puno vrijeme da dostigne vrhunac? Isprobajte ove četiri poze i napravite vatromet u svojoj spavaćoj sobi. 

1. Pereca 

Dok leži na lijevoj strani, povijte njenu lijevu nogu, a desnom nogom, ona vas može da obujmi, tako što će ta noga dodirivati predio vašeg stomaka. Tako će joj noge biti dovoljno raširene, a vi ćete imati pristup njenom klitorisu koji će se izuzetno nadržati zajvaljujući ovoj pozi. 

2. Stojeći zmaj 

Ova poza je izuzetno pogodna za stimulisanje G-tačke. Neka ona leži na koljenima, kao za dogi stajl na samoj ivici kreveta. S obzirom da vi stojite na nogama, iskoristite svoje butine da joj pritisnete koljena i spojite ih, zbog čega će učvrstiti njenu vaginu oko vašeg penisa. 

3. Ispravljač 

U ovoj pozi ona treba da leži na stomaku, licem okrenutim ka krevetu. Koljena treba da joj budu skupljena, a kukovi malo više izdignuti. Za veći užitak, možete staviti jastuk ispod njenih kukova, kako bi penis lakše ulazio. 

4. Stub poza 

Lezite na leđa i jednu nogu savijte u koljenu, a drugu ispružite. Ona je okrenuta leđima, tako što desnu nogu savija u koljenu, a lijevu prebacuje preko vaše druge noge. Ova poza podsjeća na obrnutu kaubojku, samo što je izvrnuta. Ona se može pridržavati na vaše koljeno, a tako ćete oboje postići maksimalno zadovoljstvo.

Izvor: Nadlanu

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.