Petnaest pjesama uz koje ćete obožavati da vodite ljubav
Ilustracija

Predstavljamo vam

Petnaest pjesama uz koje ćete obožavati da vodite ljubav

Pjesma koju volimo u nama budi osjećaj ugode, sreće pa čak i ekstaze, dok slušamo omiljenu muziku zaboravljamo na vrijeme – a tako se osjećamo i kada vodimo ljubav

A neke pjesme baš su kao stvorene da uz njih vodimo ljubav, senzualne su i seksi i zbog toga savršena podloga za uživanje u tjelesnim čulima. Sastavili smo listu od 15 stranih pjesama za svačiji ukus uz koje će vođenje ljubavi izazvati erupciju emocija i biti još čarobnije iskustvo, prenose Nezavisne.

1. 'Pony' Ginuwine

2. 'Is This Love' Whitesnake

3. 'Father Figure' George Michael

4. 'Justify My Love' Madonna

5. 'Doin' it' LL Cool J

6. 'Flesh For Fantasy' Billy Idol

7. 'Addicted To Love' Robert Palmer

8. 'Tonight' Tina Turner & David Bowie

9. 'Work Song' Hozier

10. 'All of Me' John Legend

11. 'Purple Rain' Prince

12. 'Haunted' Beyonce

13. 'In Your Room' Depeche Mode

14. 'Give In To Me' Michael Jackson

15. 'Ain't Nobody' Chaka Khan

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.