Veličina i oblik dijelova lica i tijela, otkriće kakvi ste
Ilustracija

Veličina i oblik dijelova lica i tijela, otkriće kakvi ste "tamo dolje"

Posmatranjem veličine djelova lica i prstiju, moguće je odrediti veličinu i oblik ženskog i muškog polnog organa. Oni koji odgovaraju jedni drugima, lakše dolaze do zadovoljstva.

Drevna mudrost pritom polazi od nekih naoko nebitnih detalja, naprimjer veličine i oblika palca, koji se upoređuje sa veličinom i oblikom polnog organa kod muškaraca, ili izgledom usta, koji kod žena navodno govori o izgledu i veličini polnog organa. Takođe, uz provjeru kvaliteta porodične loze, poređenje lica i veličine prstiju na rukama, bila je jedna od glavnih tehnika kojima su se u drevnoj Kini koristili roditelji, da bi svojoj djeci izabrali budućeg partnera. 

“Prema taoističkoj teoriji, lice otkriva sve i, ako poznajete tehniku analize lica, na temelju toga možete analizirati potpunu osobnost nekoga. Posmatranjem veličine dijelova lica i prstiju, moguće je odrediti veličinu i muškog i ženskog polnog organa, što je vrlo važno za seksualno i ukupno zadovoljstvo vezom “, kaže dr Čang, svjetski poznati naučnik koji je izučavao i zapadnu i kinesku medicinu, i koji uz titulu doktora medicine ima titule doktora filozofije i teologije koji je autor knjige “Tao ljubavi - Drevni seksološki priručnik”.

Dodaje kako je ženi s dubokom vaginom potreban muškarac sa dugačkim penisom, da bi u seksualnom činu postigli savršen sklad. Žena sa širokom vaginom, s druge strane, treba muškarca s debelim penisom. Ili, mnogi muškarci biraju žene s plitkom vaginom da bi povećali vlastito zadovoljstvo u odnosu, jer penisom prolaze i kroz drugu barijeru, uterus, ali to može biti vrlo štetno za zdravlje žene. 

Oblik i veličina penisa određeni su pri rođenju, no mogu se mijenjati. Jedna od stvari koje to podstiču su stiskanje i otresanje kod mokrenja, tvrdi se u taoističkim tekstovima. Za snažnu erekciju potrebne su četiri vrste energije: energija krvi, mišićna, nervna i koštana. Bilo koja smetnja vezana uz mišiće, mentalna blokada ili bolovi u kostima, mogu poremetiti erekciju. 

Dok medicina kao jedini uzrok loše erekcije vidi proširenje krvnih žila u penisu, u taoizmu se smatra da to može biti poremećaj spomenutih energija. Nauka  tvrdi da se ugao erekcije može promijeniti i sa godinama, te da to može odrediti biološko i fizičko zdravlje muškarca. 

Kada biraju muškarci:

Ako žena ima male usne i kratke prste, imaće malu i plitku vaginu (mogu se posmatrati i samo usta).

Ako žena ima velike i debele usne, i vagina će biti široka i deblje kože.

Ima li žena duboko usađene oči, i vagina će biti duboka. Tanki kapci kod žene takođe upućuju na duboku vaginu, piše u taoističkim zapisima.

Debeli i mesnati kapci, upućuju na plitku vaginu. Ako žena ima izbočene oči, vagina će biti još plića.

Kratkovidna žena imaće duboku vaginu.

Velike vodenaste oči upućuju na veliku, vodenastu vaginu. Takve žene nemaju problema s vlaženjem.

Žena sa velikim i tankim usnama imaće usku (malu) i dugačku (duboku) vaginu.

Pune usne ili izbočena koštana struktura, upućuju na elastičnu vaginu koja će biti vlažna, topla i meka. U polnom činu ona vibrira (drhti), pa može biti vrlo ugodna muškarcima. Taoisti je nazivaju “vagina koja govori”. 

Kada biraju žene:

Muškarac s dugim nosom i prstima na ruci, imaće dug penis.

Ako su muškarčevi prsti kratki, i penis će biti takav.
 
Ako mu je nos dug a prsti kratki, ili obrnuto: nos kratak, a prsti dugi, imaće penis srednje dužine.
 
Ako je vrh nosa debeo, imaće debeo penis, pri čemu vrijedi i obrnuto.
 
Ako muškarčev palac izgleda kao gljiva, penis će imati široku glavu i usko tijelo, što se smatra boljim oblikom, jer u prosjeku odgovara najvećem broju žena. Ako je palac trokutast, nadajte se i takvom obliku penisa.
 
Ako muškarac ima debele, široke usne, imaće i velik penis. 

Izvor: 24sata.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.