Šta žene misle o muškarcima sa bradom

Anketa

Šta žene misle o muškarcima sa bradom

Rezultati najnovijeg istraživanja su pokazali da muškarci s bradom češće varaju partnere, a skloniji su i krađi i tuči.

Portali Eva i Censuswide u Velikoj Britaniji su anketirali oko 2.000 osoba kako bi saznali njihov stav o muškarcima s bradom.

Rezultati su na kraju pokazali da je 47 odsto muškaraca s bradom varalo partnera dok je to isto činilo 20 odsto muškaraca bez brade.

Istraživanje je pokazalo da je 45 odsto muškaraca s bradom sklono fizičkom obračunu u odnosu na 39 odsto muškaraca bez brade.

Na kraju, rezultati su pokazali da je 40 odsto muškaraca s bradom sklono krađi u poređenju sa 17 odsto muškaraca bez brade.

Zanimljivo je da je 65 odsto žena kazalo kako nikada ne bi razmislili o stupanju u romantičnu vezu sa muškarcem s bradom.

Prema ovoj studiji, 44 odsto žena ne voli bradu kod muškaraca jer smatraju da to djeluje nehigijenski.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.