Vatrena poza za nezaboravan seks
Foto: Shutterstock

Iskustvo koje se pamti

Vatrena poza za nezaboravan seks

Nikad nije kasno da se nešto malo promijeni u spavaćoj sobi. Isprobajte ovu vatrenu pozu, koju možete praktikovat bilo gdje u kući.

Probajte ovako: Sjedite na pult ili sto i neka vaš partner stoji okrenut prema vama. Njegove noge treba da budu lagano savijene i razmaknute. Stavite ruke na njegova ramena i neka on stavi ruke na vaš donji dio leđa. 

Lagano podignite desnu nogu i oslonite je na njegovo lijevo rame. Potom dignite lijevu nogu i oslonite je na njegovo desno rame. 

Zašto će vam se svidjeti: Većina muškaraca nisu toliko fleksibilni i misle da je savijanje koljena Olimpijski poduhvat, pa će vas obožavati kao boginju seksa.

Cosmopolitan.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.