Od ovakvih muškaraca bježite, ovaj tip vam nije potreban
Foto: Thinkstock

Svjetske blogerke savjetuju

Od ovakvih muškaraca bježite, ovaj tip vam nije potreban

Žene se čitav život trude da nađu "pravog muškarca". Međutim, dok traže gospodina idealnog, definitivno treba da se klone "princa".

Kako pišu svjetske blogerke, na "tržištu" se pojavio novi tip muškarca, odmila zvan "Pepeljugin princ" ili skraćeno "Pepeljugan". 

Znamo da vam je prva asocijacija princ na bijelom konju koji vam kući donosi staklenu cipelicu, međutim, nije baš tako. 

Blogerka Mišel Martin za Huffington post kaže da je Pepeljugan muškarac koji žudi za fizičkom i emotivnom intimnošću, i to preko noći. 

Oni po svemu sudeći žele da ih oborite s nogu i da ih romantično zavedete u roku od odmah. 

"Oni žele strast! Vatromet! Da se osjete živi! I to sve hoće odmah! Hoće da ih žena izvuče iz učmalosti", tvrdi Mišel u svom blogu. 

Ona ističe da se oni ponašaju poput tinejdžerki koje su do juče gledale crtane filmove. Žele bajkovitu romansu koja će im preko noći promijeniti život. 

Realno, kada razmislite, takav muškarac i nije toliko loš. Međutim, iako će vas u početku zasipati komplimentima i učiniti sve da vaš život zaista izgleda kao iz bajke, uskoro ćete živjeti pravi horor film. 

"Oni su u biti posesivni, opsesivni, dramatizuju. Treba ih izbjegavati po svaku cijenu", tvrdi ova blogerka, a prenosi portal Superžena.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.