Šest razloga da ofarbate kosu
Ilustracija

Savjet frizera

Šest razloga da ofarbate kosu

Evo koje su prednosti farbane kose.

- Farbana kosa je ljepša od prirodne kose- osim ako niste tinejdžerka sa svilenom kosom ili vam je dat neki specijalan odsjaj na kosi tako redak na ovim našim prostorima. 

- Farba vam prikriva sijede koje vas čine starijima, ali u današnje vrijeme čine i da izgledate neuredno i zapušteno.Ovaj utisak nije pravilo, ali je potrebno mnogo truda i puno stila da bi se ovakav utisak izbjegao. 

- Ofarbana kosa je preparirana kosa i tako promijenjena potpuno se drugačije ponaša od prirodne kose- frizure na farbanoj kosi se lakše stilizuju i duže traju. 

- Farbom za kosu možete svojoj tankoj kosi da vizuleno dodate na gustini, a ako vam je kosa previše gusta pravilnim izborom boje je možete istanjiti. 

- Farbana kosa ostavlja mogućnost da na kosi imate cio spektar boja što čini da kosa bude najljepši ukras koji nosite. 

- Ako planirate da se ošišate, a imate u vidu neku zanimljivu ili avangardnu frizuru- bez farbanja kose vam to neće uspjeti jer je boja tu da naglasi frizuru. Bez boje sama frizura nije ni blizu interesantna (probajte da nađete frizuru koja vas oduševljava, a da je pri tom model neofarban i biće vam jasno o čemu je riječ). 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.