Očistite organizam od soli uz pomoć lovorovog lista
Ilustracija

Ljekovito bilje

Očistite organizam od soli uz pomoć lovorovog lista

Da biste očistili organizam od soli uradite sljedeće:

U 300 grama proključale vode ubacite 5 grama lovorovog lista i kuvajte ga 5 minuta. Nakon pet minuta skinite posudu sa vatre i pretočite sadržaj u termos da odstoji. Rastvor kasnije procijedite i pijte sa prekidima tokom cijelog dana u manjim gutljajima. Ne smije se popiti sve odjednom jer mogu nastupiti komplikacije.

Terapiju je potrebno ponavljati tri dana, a nakon pauze od nedjelju dana tretman se može ponoviti.

Napomena: Nemojte se čuditi ako vam mokraća bude ružičasta i ako budete mokrili skoro svakih pola sata.

Stvar je u tome što soli počinju tako intenzivno da se rastvaraju i da nadražuju mokraćnu bešiku. Da se soli veoma dobro rastvaraju možete se uvjeriti nakon dvije nedjelje.

Žena sam ja

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.