Čovjeka mučio zatvor 10 godina, evo šta su ljekari otkrili
Ilustracija

Problem sa konstipacijom

Čovjeka mučio zatvor 10 godina, evo šta su ljekari otkrili

Da li poznajete nekoga ko 10 godina ima problema sa konstipacijom?

Jedan momak iz Kine upravo je zbog tog problema otišao u bolnicu, gdje su mu ljekari u debelom crijevu pronašli izmet težine 11 kilograma. 

Ljekari iz bolnice u Čangduu izjavili su da se srce ovog mladića pomjerilo u desnu stranu zbog masivnog oticanja debelog crijeva. Takođe su mu dijagnostikovali i urođeni megakolon, koji može da zaustavi rad crijeva i povremeno izazove fekalne tumore. 

Ovaj dvadesetsedmogodišnjak je i ranije bio u bolnici zbog ozbiljnih bolova u stomaku, ali doktori nisu uspjeli da ustanove uzrok problema, prenosi B92.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.