Kuća koja plovi Temzom (FOTO)
Foto: Mojenterijer.rs

London

Kuća koja plovi Temzom (FOTO)

Do skoro, stanovnici Londona nisu mogli da iznajmljuju svoje domove na kratko vrijeme zbog straha od novčanih kazni...

Sada, zakon je dozvolio vlasnicima domova u prijestonici Velike Britanije da koriste svoje lokacije kao što to radi Airbnb radi iznajmljivanja svojih kuća, apartmana ili rezervnih prostorija na po tri mjeseca godišnje. Kako bi proslavili novi zakon, Airbnb su zaplovili Temzom u potpuno funkcionalnoj dvosobnoj kući.

kucica

mojenterijer.rs

Ova kuća, koja je veća od mnogih londonskih domova, takođe posjeduje kupatilo, dnevni boravak, kao i kompletnu baštu sa kućicom za psa, pa čak i drvo jabuke. Šarmantna dnevna soba podsjeća na predgrađe, samo bez dodatnog komšiluka u blizini.

kucica1

mojenterijer.rs

Po ukrcavanju, gosti mogu očekivati vožnju Temzom u trajanju od nedjelju dana. Ovo je sjajna prilika za slikanje svih znamenitosti i skrivenih bisera Londona. Takođe, u sve to je uključena i masaža i privatna večera kod Roberta Ortiza, šefa kuhinje Lime i Lime Floral, prenosi Informer.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.