Četiri modela jaknica koji će obilježiti početak proljeća (FOTO)
Ilustracija

Odaberite onaj koji vam najbolje leži!

Četiri modela jaknica koji će obilježiti početak proljeća (FOTO)

Sljedeća 4 modela jakni će dominirati na samom startu nove sezone... Odaberite onaj koji vam najbolje leži!

Bilo da vam je garderober pun krpica od teksasa, kože ili trenč mantila, modeli poput šarene jakne, jaknice od brušene kože i sakoa s duplim kopčanjem must have su nove sezone!

Sako s duplim kopčanjem jedan je od onih komada u koji se zaljubljujemo svake sezone, pogotovo u formalnim prilikama gdje dolazi do punog izražaja.

balmain

On će običnu pamučnu majicu, jednostavne salonke i crnu torbu pretvoriti u posebnu kombinaciju koja odiše elegancijom i sofisticiranošću.

Ako još uvek niste, za ovu toplu sezonu nabavite dobar i atraktivan kimono. On se nosi u gotovo svim prilikama i funkcioniše savršeno uz sve modne stilove. Posebno ga volimo u kombinaciji sa šarenim haljinama i okruglim sunčanim naočarama jer ostavlja boho utisak.

Mango

Novitet u 2015. su jakne od brušene kože koje dolaze u jarkim bojama. Odlučite se za jarko plavu, crvenu, narandžastu ili ljubičastu boju i podignite svoje bazične kombinacije ovim chic komadom!

H&M

Za kraj su tu i dalje prisutne jakne šarenih dezena koje je proslavila Isabel Marant. Idealne su za sve one djevojke i žene koje vole jednostavne odjevne kombinacije, ali traže jedan ‘statement’ komad za razbijanje monotonije.

Zara

(Kolektiv.me)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.