Youtube lansira aplikaciju za djecu
Ilustracija

Sadržaj prilagođen najmlađima

Youtube lansira aplikaciju za djecu

Veb sajt za razmijenu video sadržaja Youtube lansiraće aplikaciju za djecu.

Usluga će od sledećeg ponedeljka biti uvedena u SAD pod operativnim sistemom Android, objavljeno je na veb sajtu USA Today, a potom su interni izvori potvrdili informaciju sajtu Tećcrunć.

Aplikacija za djecu imaće sadržaj prilagođen najmlađima, ali i funkciju kontrole tako da roditelji mogu da nadziru i ograničavaju broj pregleda, ili da ukinu zvuk kod video sadržaja, pišu Nezavisne.

Među glavnim partnerima je nekoliko aktera iz svijeta zabave - studiji Dreamworks i National Geographic, objavljeno je danas na veb portalu journaldunet.com.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.