Jahta za dame - od zlata i kristala (FOTO)
Foto: Youtube

Luksuzno

Jahta za dame - od zlata i kristala (FOTO)

Šta je sve u njoj pripremljeno za žene i koliko para je potrebno za uživanje na njoj?

Dizajnerka Lidija Bersani kreirala je prvu luksuznu jahtu namijenjenu samo ženama. Bijelo-zlatna jahta duga 80 metara ciljano je napravljena za žene, a ukrašena je swarovski kristalima, zlatom, krznom i cvijećem.

"La Belle" jahta ima glatke linije, cvjetne uzorke i veliku količinu šljaštećeg stakla.

Foto: Youtube

"Jahta je romantična i topla. Dominira bijela i boja slonove kosti i zlatna. Enterijer je vrlo bogat i udoban", ovim riječima je na veb sajtu opisana jahta u kojoj može da spava 12 gostiju (žena) u šest luksuznih kabina.

Unutar jahte nalazi se i fitnes klub, džakuzi, biblioteka s kaminom, kozmetički salon, disko klub i bioskopska sala, kao i nekoliko barova. Svaka od pet paluba ima svoj dio za opuštanje i sunčanje, a s jedne na drugu palubu vode stepenice, ali i lift.

Foto: Youtube

Na vrhu jahte nalazi se heliodrom za zlatni helikopter.?!

"Još uvijek nemamo konačnu cijenu. Ideja je bila da se sagradi najluksuznija jahta na svijetu i sigurno neće biti jeftina",izjavila je dizajnerka Bersani.

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Foto: Youtube
(Prva.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.