Lazović otvora seminar “Poslovna primjena društvenih mreža”
Vujica Lazović

3. decembra

Lazović otvora seminar “Poslovna primjena društvenih mreža”

Potpredsjednik Vlade i ministar za informaciono društvo i telekomunikacije, prof.dr Vujica Lazović, otvoriće sjutra, 3. decembra 2014. godine, seminar na temu “Poslovna primjena društvenih mreža” koji organizuje agencija Adventage pod pokroviteljstvom Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije. Seminar će biti održan u hotelu Ramada u Podgorici, sa početkom u 10:00 časova.

''Polaznici seminara imaće priliku da saznaju karakteristike najpopularnijih društvenih mreža i mogućnosti njihove primjene u profesionalnoj komunikaciji, kao i da se upoznaju sa najnovijim svjetskim trendovima u komunikaciji i da dobiju dragocjene savjete koji će im pomoći da osmisle upečatljivu i efikasnu online kampanju'', saopšteno je iz Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije.

Svoje višegodišnje iskustvo i znanje na seminaru će učesnicima prenijeti Dragan Varagić, afirmisani stručnjak iz ove oblasti.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.