Želite da sakrijete da ste pročitali nečiju poruku? I TO JE MOGUĆE! (VIDEO)
Ilustracija

FEJSBUK TRIK

Želite da sakrijete da ste pročitali nečiju poruku? I TO JE MOGUĆE! (VIDEO)

Pročitajte i pogledajte kako u par lakih koraka instalirate ovu aplikaciju i nikom više ne morate da odgovarate na Facebook-u!

Koliko puta vam se dogodi da hoćete da vidite neku poruku na Facebook-u, a da toj osobi ne izađe “Seen”? Sigurno makar milion puta!

Za one koji ne znaju šta je to, a ima ih malo, pružićemo jednostavno objašnjenje prije nego što pređemo na stvar.

Fejsbuk je kreirao “Seen” funkciju kako bi pošiljaoca poruke obavijestio da je onaj kome je poslata poruka istu pročitao. Međutim, to je na kraju donijelo više problema nego koristi, da ok makar znate da je taj neko vidio poruku i kada je vidio pa ako već ne odgovara makar znate da je sve koliko toliko u redu, ali uvijek ono “ali” šta ako taj neko hoće to da pročita a da mu ne piše “Seen”? Šta onda?

Evo kako da deaktivirate opciju “Seen” u par lakih i brzih koraka.

Ako ste već instalirali App-ove u svom “Chrome”-u ili bilo kom drugom pretraživaču dovoljno je samo da kliknete ovde i instalirate “Facebook Unseen” i problem riješen.

Ako ste novi u instaliranju aplikacija u svom pretraživaču evo video uputstva kako to da uradite.

*Potrebno je da vam Facebook nalog bude otvoren u tom pretraživaču*

I na kraju evo i Facebook-ove aplikacije za unseen, nju možete instalirati klikom ovde!

Telegraf.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.