Biste li nosile farmerke s mirisom voća?
Farmerke s mirisom

Traju do 20 pranja

Biste li nosile farmerke s mirisom voća?

Farmerke s mirisom - trebaju li nam zaista? "Da!", tvrde marketinški stručnjaci brenda Salsa, koji su se dosjetili prvih farmerki s voćnim mirisima.

Portugalski brand tako je predstavio "voćne farmerke" koje mirišu poput vašeg omiljenog voća.

I to nije sve! Mirisi prate boje farmerki pa tako možete birati između 5 pastelnih nijansi i 5 neodoljivih mirisa.

Zelene farmerke mirišu na jabuke, ljubičaste na borovnice, ružičaste na jagode, žute na limun, a narandžaste na naranče.

Miris se ostvaruje uz pomoć mikro kapsula u tkanini, a traje do 20 pranja.

Farmerke su se prodavale po cijeni od 100 eura, no sad ih možete naći i po cijeni od 50 eura. Izgleda da je navala ogromna...

(Dnevni avaz)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.