Budite trendi i na plaži
Ilustracija

Ljetnji aksesoari

Budite trendi i na plaži

Bilo da idete na plažu sa prijateljima ili ispijate koktele pored bazena, uvijek možete biti u trendu. Pročitajte kako da, ukoliko je moguće budete još seksepilniji uz ovih nekoliko aksesoara...

Japanke

Obavezan detalj za svaku djevojku jesu japanke. Budući da se proizvode u svim bojama, dezenima i dizajnima neće vam biti teško da ih uskladite uz svoj stil bilo da je on sportski, glamurozan ili casual.

Veliki šešir

Govoreći rječnikom modnih magazina veliki šešir za ovo ljeto je potpuni must have. Ne samo što će vas zaštiti od sunca već će vam dati potrebnu dozu stila i učniti vas atraktivnom. Modni stručnjaci savjetuju da izaberete neki sa cvijetnim dezenom i uputite se na plažu.

Marama

Velike marame u zamjenu za kratke haljinice. Ne samo da ih možete nositi oko struka, već i napraviti haljinu ili top. Dakle, jedna marama više odjevnih komada. Birajte neku šarenu jarkih boja.

Torba za plažu

Što veća torba to bolje! Ipak, flaša vode, odjevni komadi, šminka i ostale sitnice treba da stanu u nešto. Sve više modnih dizajnera uvrstilo je torbe za plažu u svoje kolekcije pa su tako ovog ljeta one svijetlih i jarkih boja pravi hit.

Nakit

Jedini nakit koji pristojno izgleda na plaži jeste onaj napravljen od korala. Ne samo što dolazi u više različitih boja, već i pravo iz mora.

Veliki peškir

Kada kažemo plaža odmah nam je na pameti veliki peškir sa printom našeg omiljenog lika iz crtaća, zar ne? Ako niste fan crtaća onda izaberite jednobojni, ali pazite samo da zaista bude prostran i veliki te da se bojama slaže uz vaš kupaći kostim.

(superžena) 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.