Najveće okupljanje zmija na jednom mjestu uopšte:
Okean zmija

Turistička atrakcija ali samo za one snažnijeg srca (VIDEO)

Najveće okupljanje zmija na jednom mjestu uopšte: "Mjesto izgleda poput okeana zmija"

Ako vam se zmije nalaze na listi najgorih noćnih mora, onda Narcisse Snake Dens u Kanadi apsolutno nije za vas u ovo doba godine.

Kako izvještava National Geographic, na hiljade zmija okuplja se na tom mjestu u Manitobi u Kanadi. Radi se o najvećem okupljanju zmija na jednom mjestu uopšte, a klima i geološke karakteristike Manitobe idealno su stanište za parenje i život poluvodenih zmija podvezica (Thamnophis).

Mjesto je u ovo vrijeme postalo turistička atrakcija, ali samo za one snažnijeg srca jer posjetioci pišu da mjesto izgleda poput okeana zmija.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.