DPS Kotor: Ponavljaju se izbori, pokušaj prevare sankcionisan, građani da nas masovno podrže na novom glasanju
Demokratska partija socijalista

DPS Kotor: Ponavljaju se izbori, pokušaj prevare sankcionisan, građani da nas masovno podrže na novom glasanju

Demokratska partija socijalista obavijestila je javnost da su prigovori te partije vezani za neregularnost izbora na biračkom mjestu 17 u Prčanju uvaženi, te da će tamo, odlukom OIK Kotor, biti ponovljeni izbori.

"Današnja odluka OIK predstavlja samo potvrdu naših tvrdnji da su nedjeljni izbori protekli u znaku ozbiljnih neregularnosti, kojima su vladajuće strukture bezuspješno na silu, grubo kršeći procedure pokušale da ostvare najbolji rezultat", navodi se u saopštenju DPS-a.

Poručuju da im ni to nije pomoglo.

"Već u nedjelju smo svi vidjeli da su u slobodnom padu, iako su pokušali da prevare građane tvrdeći da su najjača lista. Ni skriveni iza koalicije sa Evropom sad, iz Demokrata nijesu uspjeli da izbjegnu kataklizmu", dodaje se u saopštenju DPS-a.

"A sada, nakon usvojenih prigovora Demokratske partije socijalista slijedi njihov novi pad. Pobrinućemo se da prilikom ponavljanja izbora, za razliku od nedjelje, sve protekne u skladu sa zakonom, da odlazeća vlast ne dobije nimalo prostora za nove mahinacije i da im pokažemo da idu u duboku političku penziju", kategorični su iz DPS-a.

Pozvali su sve građane da se na ponovljenim izborima suprotstave onima koji u nedjelju nijesu birali sredstva kako bi došli do glasova, da do kraja osujete njihov bezuspješni izborni inženjering i da masovno podrže Demokratsku partiju socijalista.

"U nedjelju smo dokazali da smo najjači politički faktor u Kotoru, a nakon ponovljenih izbora bićemo još jači", zaključuje se u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.