Živković: Imamo dokaze da osobe koje glasaju u Srbiji i Republici Srpskoj imaju pravo glasa i u Podgorici

Živković: Imamo dokaze da osobe koje glasaju u Srbiji i Republici Srpskoj imaju pravo glasa i u Podgorici

Predsjednik DPS-a Danijel Živković saopštio na pres konferenciji da posjeduju dokaze da lica koja ostvaruju svoje biračko pravo u RS imaju pravo glasa i u Podgorici.

“Najkasnije sjutra upoznaćemo tužilastvo i očekujemo najhitniji odgovor. Mi ćemo na izborni dan spriječiti svako od tih lica da iskoriste svoje biračko pravo koje imaju nelegalno i da im pošaljemo poruku da ne dolaze u Podgoricu da ostvare svoje biračko pravo”, naveo je Živković.

On je istakao da prema svim istraživanjima parlamentarna većina nema većinu u Podgorici i da imaju informacije da će parlamentarna većina sprovesti beogradski scenario.

“Pozivamo građane da masovno izađu na izbore i da DPS osvoji pobjedu na izborima u nedjelju”, poručio je Živković.

Živković je kazao da je u pitanju 3 300 birača iz Republike Srpske, te da imaju imena i prezimena tih ljudi. 

“Ne znamo ko motiviše te birače da dolaze u Crnu Goru, ovo se sve dešavalo i u avgustu 2020. i na izborima u Nikšiću. Nema potrebe da dolaze jer neće ostvariti ono što su naumili. Parlamentarna većina vidi da gubi”, istakao je Živković.

Govoreći o odbornicima sa Cetinja koji su napustili DPS, te najavili da će formirati poseban, nezavisni odbornički klub, Živković je kazao da svako ima pravo na svoje viđenje i nema posebnih informacija koje bi se mogle dodati.

“Oni koji si krenuli svojim putem želimo im svu sreću. Ja nemam informaciju u vezi tog poteza i razloga zašto su napustili”, naveo je on.

Uskoro opširnije…

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.