Foto: Pobjeda

"Pozitivni razgovori": Pet lista u Budvi koje je danas pomenuo Jovanović zajedno bi mogle imati većinu

Lider liste "Budva naš grad" Nikola Jovanović danas je poručio kako je imao pozitivne razgovore sa četiri stranke povodom formiranja nove vlasti.

Riječ je o Demokratama, Socijaldemokratskoj partiji, Građanskom pokretu URA i Evropi sad.

Računajući i Jovanovićevu listu, tih pet subjekata zajedno imaju 17 mandata u novom sazivu budvanskog parlamenta.

U slučaju da sve navedene stranke na kraju postignu dogovor, to bi značilo i da imaju većinu, s obzirom na to da u buvanskom parlamentu sjede 33 odbornika.

Ipak, iz pomenute četiri partije još se nijesu zvanično oglašavali tim povodom. Pritom, iz PES-a su ranije naglašavali kako ne žele u postizborni savez sa partijama koje su na državnom nivou u opoziciji.

Podsjetimo, koalicija "Za budućnost Budve" ima devet odbornika, a Demokratska partija socijalista sedam.

Konstitutivna sjednica novog saziva Skupštine Opštine Budva zakazana je za sjutra.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.