Nenezić: Molim Vladu da otkaže žurku osim ako nije planirana “oproštajna večera”
Branislav Nenezić, Foto: SD

Nenezić: Molim Vladu da otkaže žurku osim ako nije planirana “oproštajna večera”

Kao što smo i upozoravali, glasanje o rezoluciji o Jasenovcu predstavlja korak nazad na EU putu Crne Gore, saopštio je danas na društvenoj mreži X poslanik SD-a u Skupštini Crne Gore Branislav Bane Nenezić.

Podsjeća da je iz nacrta zaključaka sa samita EU izbačena rečenica koja je važila za CG, a glasila je: “Evropski savjet pozdravlja održavanje posljednje međuvladine konferencije s Crnom Gorom i naglašava napredak koji je Crna Gora postigla u svom pristupnom procesu.”

Poručuje da je o vime je samo dobijanje IBAR-a maltene ništavno pa je zamolio Vladu Crne Gore da otkažu planiranu “žurku", osim ako se ne planira “oproštajna večera”.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.