DOBRODOŠLI U VUČIĆEV AMBIS: Prijevremeni izbori jedino rješenje za spas Crne Gore

DOBRODOŠLI U VUČIĆEV AMBIS: Prijevremeni izbori jedino rješenje za spas Crne Gore

Nakon jučerašnjeg blamiranja u crnogorskoj Skupštini koje je realizovano po diktatu Aleksandra Vučića i njegovog kriminogeno-hegemonističkog režima jasno je da Spajićeva Vlada, isto kao dvije prethodne ''oslobodilačke'' vodi Crnu Goru u propast i da je jedini izlaz iz ove agonije raspisivanje prijevremenih izbora.

Nesrećna petljavina od crnogorskog premijera Milojko Spajić i njegov partijski provizorijum PES juče su pokazali da državu u najboljem slučaju vode u stagnaciju, a u najgorem u izglednu propast, što najviše odgovara malignom režimu u Beogradu koji želi da Crnu Goru sa sobom povuče u ambis istočnih satrapija.

Nakon usvajanja potpuno nepotrebne i politički motivisane rezolucije o Jasenovcu postalo je jasno da Spajićem kao istrošenom krpom mlate psihotični srpski autokrata Aleksandar Vučić i njegov crnogorski potrčko Andrija Mandić.

Upravo je Mandić, koji viri iz Vučićevog dupeta, pod prijetnjom da će već 1. jula uskratiti podršku Vladi, naredio Spajiću da glasa za apsurdnu rezoluciju kojom je poništeno sve što je Crna Gora postigla na putu ka EU, uključujući i dobijanje IBARA samo dva dana ranije.

Vučićev klovn Milan Knežević bio je tu da dodatno pritisne pogubljenog plejboja sa AliExpress-a Milojka, a nepoznato je da li ga je na to nagovorila njegova novopečena simpatija Jelena Karleuša.

Piše:Balša Knežević

Izvor:Aktuelno

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.