DPS Nikšić: Ministre, smijenite Milatović-Perović, prije nego od nekadašnjeg ugleda nikšićke bolnice ostane samo pepeo

DPS Nikšić: Ministre, smijenite Milatović-Perović, prije nego od nekadašnjeg ugleda nikšićke bolnice ostane samo pepeo

Pozdravljamo potpisivanje Ugovora o izvođenju radova u Opštoj bolnici Nikšić, koji su potpisali ministar energetike i rudarstva Saša Mujović i ministar zdravlja Vojislav Šimun, a sve u cilju stvaranja boljih uslova za liječenje naših sugrađana i sugrađanki i svih drugih pacijenta, saopštio je Opštinski odbor DPS-a Nikšić.

"N’o želimo da obavijestimo ministra Šimuna da su u prethodnom periodu uložena ogromna sredstva u nikšićku bolnicu i da je to bila jedna uređena ustanova sa kvalitetnom zdravstvenom uslugom, koja je pružana pacijentima, ali je onda došao jedan Marko Mitrović, pa Dušanka Milatović-Perović, koji su praktično u svakom smislu uništili Opštu bolnicu u Nikšiću. Od kada ustanovom rukovodi Milatović-Perović za istu se samo čuje zahvaljujući skandalima, vijestima o mobingu, obračunu sa pacijentima i zaposlenim, pogrešnim terapijama, nedostatku osnovnog materijala, nepotizmu, kupljenim diplomama, kršenju zakona, kažnjavanju direktorice od strane inspekcije i najžalosnije nerasvijetljenim smrtnim slučajevima pacijenata.

Pozivamo ministra Šimuna, da prije nego počnu sa radovima svrati do nikšićke bolnice i pozabavi se kadrovskim rješenjima, jer džaba će se bilo šta rekonstruisati ako bolnici okrenu leđa i pacijenti i kvalitetni medicinski kadar.

Zaključno, ministre, potonja je ura da smijenite Milatović-Perović i pojedince kojima ona upravlja sa rukovodećih pozicija u OB Nikšić, jer ta malobrojna svita vrši torturu nad kolegama koje pod stresom dolaze na posao usljed čega mogu ispaštati samo i isključivo pacijenti, što nije u interesu ove zdravstvene ustanove, grada, a ako ćemo pravo ni crnogorskog zdravstvenog sistema kojim rukovodite", piše u saopštenju. 

Izvor:AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.