Živković u Nikšiću: DPS iz opozicije drži lekciju vlasti kako se bori za svoje ideale

Živković u Nikšiću: DPS iz opozicije drži lekciju vlasti kako se bori za svoje ideale

" Nemam sumnju da ćemo odbraniti Nikšić i preko njega Crnu Goru"

- U Beogradu je skovan plan da se Nikšiću treba slomiti kičma građanskoj i savremenoj Crnoj Gori, da to bude prva etapa gdje se treba furiozno obračunati sa Crnom Gorom da bi došli do njenog nestank - naveo je lider DPS-a

Demokratska partija socijalista (DPS) iz opozicije drži lekciju vlasti kako se bori za svoje ideale i neće posustati da stremi tom cilju, kazao je lider stranke Danijel Živković.

On je otvorio stranačku izbornu konferenciju, na kojoj su birani članovi nikšićkog Opštinskog odbora.

Živković je, kako je saopšteno iz DPS-a, rekao da snaga stranke nije samo u vrijednostima njihove politike, već u ljudima koji su ostali vjerni i dosljedni Crnoj Gori i politici koju sprovodi.

On je kazao da masovnost onih koji su došli da isprate Opštinsku izbornu konferenciju pokazuje da je stranka daleko od toga da će nestati sa političke scene, „kao što su pojedini prognozirali, misleći da su simpatizeri DPS-a okupljeni oko privilegija“.

- Jasno nam je da imamo nesposobnu i zlonamjernu političku konkurenciju, koja hoće da sruši našu državu, i da su se populisti i nacionalisti udružli u istom naumu, a preko puta sebe imaju ljude koji su ostali vjerni i dosljedni ideji savremene, nezavisne i samostalne Crne Gore - dodao je Živković.

Zato, kako je naveo, DPS bilježi tako dobre rezultate u Budvi, u Andrijevici.

- A oni bilježe konstantan pad podrške. Iz opozicije držimo lekciju vlasti kako se bori za svoje ideale i nećemo posustati da stremimo tom cilju - rekao je.

Živković je kazao da ih sve zajedno u Nikšiću čeka važan izborni izazov, i da će politička borba biti jednako značajna kao ona iz 2021. godine.

- U Beogradu je skovan plan da se Nikšiću treba slomiti kičma građanskoj i savremenoj Crnoj Gori, da to bude prva etapa gdje se treba furiozno obračunati sa Crnom Gorom da bi došli do njenog nestank - naveo je lider DPS-a.

On je kazao da je u Nikšiću „sa onih 41 odsto zaustavljen nacionalizam“.

- Zato opet moramo iz Nikšića poslati opomenu onima koji misle da se preko Nikšića mogu obračunavati sa Crnom Gorom - rekao je Živković.

On je kazao da je Nikšić uvijek bio perjanica prkosa, ponosa i inata, neko ko se nije dao ni prodati ni predati.

- Nemam sumnju da ćemo odbraniti Nikšić i preko njega Crnu Goru. Zato nas čeka naporan rad na terenu svakog dana, a najveći teret moraju podnijeti funkcioneri partije. Tako se jedino može doći do pobjede - poručio je Živković.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.