Sjutra do 32 stepena, u planinama popodne moguća kiša

Sjutra do 32 stepena, u planinama popodne moguća kiša

Na sjeveru Crne Gore, sjutra rano ujutru može biti magle, a tokom dana sunčano uz pojačanu visoku oblačnost. U planinskim predjelima u popodnevnim satima može biti kratkotrajne kiše. Temperatura do 30 stepeni. Na jugu sunčano uz povremenu visoku oblačnost. Tempratura do 32 stepena.

More mirno do malo talasasto. Vjetar slab, sjeverozapadni. Temperatura mora 24 stepena.

CRNA GORA tri dana - sjever

Narednih dana na sjeveru, u ponedjeljak pretežno sunčano, samo ponegdje popodne ima uslova za kratkotrajnu kišu, uglavnom u centralnim predjelima. U utorak pretežno sunčano. Vjetar narednih dana slab i promjenljiv, a temperatura u daljem porastu.

CRNA GORA tri dana - jug

Na jugu u ponedjeljak pretežno sunčano uz pojačanu popodnevnu oblačnost i uglavnom suvo. U utorak sunčano i još toplije. Vjetar narednih dana slab, samo uz obalu umjeren maestral. Temperatura u utorak do 36 stepeni.

EVROPA

Ciklon s centrom iznad Škotske kako sjutra tako i narednih dana donosiće čestu kišu zapadu Evrope, kao i nešto svježije vrijeme u odnosu na ostatak kontinenta. Sjutra najviše kiše u Skandinaviji, zemljama Beneluksa i na sjeveru Francuske. Popodnevnih pljuskova biće u Slovačkoj i Ukrajini. U ostalim oblastima više sunca i toplije. Od glavnih gradova najhladnije u Oslu i Londonu, do 19, a najviša temperatura u Atini i Skoplju do 34 stepena.

BALKAN

Na Balkanu pretežno sunčano i toplo. Temperatura između 25 stepeni na zapadu i 37 na krajnjem jugu.

Izvor:RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.