Princ Louis privlači pažnju gdje god se pojavi: Parada u čast kralja nije prošla bez njegovih nestašluka
Foto: EPA-EFE

Princ Louis privlači pažnju gdje god se pojavi: Parada u čast kralja nije prošla bez njegovih nestašluka

Princ Louis prisustvovao je danas zajedno s drugim članovima kraljevske porodice paradi Trooping the Color, a još jednom je ukrao pažnju svojim nestašlucima i grimasama.

Princ Louis, mlađi sin princeze Kate i princa Williama, je u centru pažnju kad god se pojavi u javnosti, a to je bio slučaj i danas na paradi Trooping the Color.

Prethodnih godina njegova pojavljivanja na ceremonijama i važnim događajima kraljevske porodice obilježili su nestašluci zbog kojih je ukrao simpatije širom svijeta.

Tako je tokom današnje ceremonije u nekoliko navrata uhvaćen kako se dosađuje, zijeva, ali i vuče konopac za roletne dok stoji na balkonu Buckinghamske palate.

Louis nije mogao da sakrije izraze lica na veliko zadovoljstvo fanova kraljevske porodice. Izgledao je potpuno neimpresionirano, a pokušao je i otvoriti prozor na balkonu dok se dosađivao prateći događaj.

U jednom trenutku je i zaplesao, a sestra, princeza Charlotte, ga je morala upozoravati kako mora pravilno stati tokom intoniranja himne.

Ovo je istovremeno bilo prvo pojavljivanje princeze Kate u javnosti od objave dijagnoze raka, a bila je prilično dobro raspoložena. Na jednom od snimaka se može vidjeti kako se smije Louisovim plesnim pokretima.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.