DPS Nikšić: Drašković odgovoran za to što bazen mjesecima ne radi, zbog neznavenog i nesposobnog menadžmenta SC Nikšić loše posluje, a građani ispaštaju
Demokratska partija socijalista

DPS Nikšić: Drašković odgovoran za to što bazen mjesecima ne radi, zbog neznavenog i nesposobnog menadžmenta SC Nikšić loše posluje, a građani ispaštaju

Olimpijski bazen u Nikšiću, umjesto da vrvi od posjetilaca i sportista, postao je poznat po tome što mjesecima čami prazan, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u tom gradu.

Iz DPS-a pojašnjavaju da je bazen prazan  zbog kvara na pumpama čiju popravku, rukovodstvo Sportskog centra, na čelu sa direktorom Boškom Draškovićem, očigledno ne može da obezbijedi.

Da lošim rezultatima jednog preduzeća najviše doprinosi neznaveni i nesposobni menadžment, vidi se dodaju i na primjeru rukovođenja nikšićkim Sportskim centrom. 

"Drašković je dosanjao direktorsku fotelju, iz koje uspješno realizuje zapošljavanje po partijskoj liniji u SC Nikšić, koji u poslovanju bilježi negativne rezultate, uprkos kadrovskom ojačavanju. Umjesto da prihoduje od bazena, čiju funkcionalnost je dužan, kao direktor preduzeća, da obezbijedi, bazen mjesecima ne radi, što je okolnost koja s razlogom ljuti korisnike usluga bazena, ali i negativno utiče na prihodnu stranu budžeta Sportskog centra", saopšteno je iz DPS-a.

Upitali su se da li će direktor Drašković i za ovu situaciju naći izgovor i reći "izvještaj laže", ili u ovom slučaju “javnost laže da bazen ne radi”, kao što je rekao na posljednjoj sjednici Skupštine opštine Nikšić, onda kada mu pobrojane činjenice koje mu nijesu odgovarale, za izvještaj, koji je sam potpisao, da laže.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.