"Todorović pokazao kako jedan srpski političar poštuje riječ"

Jučerašnjom odlukom da podnese ostavku na mjesto predsjednika Opštine Berane, Vuko Todorović je, kako je saopštio portparol Nove srpske demokratije (NSD) Mirka Miličića, najbolje pokazao kako jedan srpski političar poštuje riječ.

"Ostavkom smo pokazali šta za nas iz Nove srpske demokratije znači odgovornost u poštovanju koalicionog sporazuma. Izuzetno smo ponosni na Vuka Todorovića i rezultate koje je postigao tokom prethodne dvije godine, jer je pokazao kako se domaćinski upravlja jednom opštinom, poštujući sve različitosti mišljenja koje u njoj postoje i izlazeći u susret njenim građanima", navodi se u saopštenju.

Kako kaže, podnošenjem ostavke, Vuko Todorović je pokazao "kako to jedan odgovorni srpski političar poštuje koalicioni sporazum, koji je na koncu i postignut zbog što boljeg ispunjavanja interesa, volje i potreba građana, a ne bilo kakvih stranačkih ili ličnih materijalnih koristi."

"Pozivamo i preostalu dvojicu kolega iz koalicije Za budućnost Berana da se na isti način odnesu prema koalicionim obavezama i da se u najskorijem vremenu izaberu novi predsjednik Skupštine i Opštine Berane. To je jedini ispravan put jer omogućava nastavak započetih i kandidovanih kapitalnih projekata koji za cilj imaju poboljšanje životnog standarda građana Berana, jer da bi se isti realizovali, neophodno je da vlast u toj Opštini traje pun mandat", navodi se u saopštenju.

Dodaje da nema sumnje da će Vuko Todorović svoju novu funkciju predsjednika Skupštine Opštine obavljati "podjednako uspješno kao što je to do sada činio na funkciji predsjednika i da će rad tamošnjeg parlamenta podići na novi nivo".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.