Budvanska URA: Milica Ratknić izabrana za novu potpredsjednicu URE u Budvi
Foto: GP URA

"Vlast u Budvi formirati od partija centra"

Budvanska URA: Milica Ratknić izabrana za novu potpredsjednicu URE u Budvi

Na sinoć održanoj sjednici opštinskog odbora Građanskog pokreta URA Budva za novu potpredsjednicu odbora jednoglasno je izabrana je Milica Ratknić, dok su za nove članice izabrane, dr Slavica Todorović, Anja Leković i Željka Vukanić, koja je ujedno izabrana i za sekretarku OO URA Budva.

Na sjednici su analizirani nedavno održani lokalni izbori i postignuti rezultat. Konstatovano je da URA u Budvi ima stabilnu podršku i pored činjenice da je na lokolnim izborima nastupala sa pozicije duple opozicije, i na državnom i na lokalnom nivou.

Donešen je i zaključak da URA u procesu formiranja vlasti u Budvi treba da da doprinos sastavljanju izvršne vlasti od partija centra.

"Takva vlast će građanima Budve vratiti povjerenje u lokalnu samoupravu i sva njena preduzeća te biti pravi servis svih građanki i građana Budve", saopštili su iz budvanske URE.

Predsjedniku opštinskog odbora Blažu Rađenoviću je dato povjerenje da nastavi sa jačanjem partijske infrastrukture.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.