Radnik CGES-a pao sa dalekovoda, van životne opasnosti

Radnik CGES-a pao sa dalekovoda, van životne opasnosti

Radnik Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES) B.K. (23) povrijeđen je danas nakon pada sa dalekovodnog stuba u Baošićima, rekli su iz CGES-a i dodali da je B.K. van životne opasnosti.

Iz te kompanije rekli su da je njihov monter B.K. povrijeđen prilikom obavljanja redovnih radnih zadataka na 110 kV dalekovodu „Tivat-Herceg Novi“ u Baošićima.

- Nakon incidenta, brzom intervencijom Vojske Crne Gore (VCG), transportovan je u Kliničko-bolnički centar u Podgorici, gdje mu je ukazana hitna medicinska pomoć. Naš kolega je van životne opasnosti i nalazi se u Jedinici intenzivne njege - kazali su iz CGES-a, prenosi MINA.

Oni su zahvalili hercegnovskoj jedinici hitne pomoći, kao i vatrogasnoj službi, koja je, kako je saopšteno, prva izašla na mjesto nezgode.

-Veliku zahvalnost dugujemo VCG na izuzetnoj efikasnosti i profesionalizmu prilikom akcije spašavanja našeg kolege. Njihova brza reakcija i stručnost su od neprocjenjivog značaja kada se, nažalost, ovakve situacije dese- kaazali su iz CGES-a.

Oni su zahvalili i Ministarstvu unutrašnjih poslova i Operativno-komunikacionom centru.

-Hvala našim kolegama koje su bile na visini zadatka, pokazujući prisebnost u pružanju pomoći kolegi- kazali su iz CGES-a.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.