Đoković operisan u Parizu, vjerovatno propušta Wimbledon

Đoković operisan u Parizu, vjerovatno propušta Wimbledon

Opravak Novaka Đokovića, srbijanskog tenisera, trebao bi trajati tri sedm

Pariz

Novak Đoković, srbijanski teniser i godinama jedan od najboljih u svijetu, jutros je operisan u Parizu nakon što se povrijedio na Roland Garrosu, prenosi Anadolu.

Đoković se povrijedio tokom meča osmine finala protiv Francisca Cerundoloa zbog čega je morao završiti nastup na ovom Grand Slam turniru.

Prema prvim prognozama ljekara nakon operacije, Đokovićev oporavak trebao bi trajati tri sedmice te će vjerovatno propustiti naredni Grand Slam turnir sezone, Wimbledon u Londonu

Izvor:AA

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.