Skupština u petak nastavlja rad

Skupština u petak nastavlja rad

Skupština Crne Gore nastaviće rad u petak 28. juna, najavio je predsjednika parlamenta Andrija Mandić.

- Upravo sam obavijestio šefove poslaničkih klubova u Skupštini Crne Gore da ćemo naš rad nastaviti u petak, 28. juna. Nažalost, prethodnih dana nismo naišli na razumijevanje kolega iz redova opozicije kada je u pitanju nedostatak neophodnog broja poslanika za rad i odlučivanje, što je rezultat brojnih diplomatskih aktivnosti koje ovih dana sprovode narodni predstavnici iz redova parlamentarne većine - napisao je Mandić na mreži “Iks”.

Podsjetimo, deveta sjednica Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja koja je bila zakazana za danas nije održana jer nije bilo kvoruma.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.